Cum să-ți creezi un scut de protecție energetică

Scuturile de energie

Este important ca înainte de a crea orice scut, este bine să-ți cureți aura de orice alte energii negative. Pentru asta vei folosi una din tehnicile de curățare energetică sau prin imaginație (îți imaginezi cum aura ta este curățată cu lumină albă sau violet de orice influență negativă și rămâne curată și strălucitoare).

Există o varietate de scuturi pentru aură: scutul eteric, astral, mental și spiritual. Rar sunt folosite toate aceste scuturi simultan și numai în condiții extreme. Scutul eteric al aurei este de obicei suficient pentru o utilizare generală, cotidiană. Dacă locuiți într-un oraș mare, cum este Bucureștiul, unde nivelul de stres este foarte ridicat, scutul eteric al aurei poate fi utilizat împotriva atacurilor psi neintenționate, care se produc în mod obișnuit. Acesta poate să vă protejeze într-o oarecare măsură de contaminarea psi și de problemele eterice și fizice. Poate fi folosit foarte simplu, pentru a menține propriul echilibru interior și luciditatea mentală.

Tipuri de scuturi

Pentru a crea un scut eteric, concetrați-vă asupra chakrei de bază, pentru un scut astral, concentrați-vă asupra chakrei inimii. Pentru scutul mental, concentrați-vă asupra chakrei ajna, iar pentru scutul spiritual concentrați- vă asupra chakrei coroană.

Scutul astral și spiritual sunt folosite împreună cu scutul eteric al aurei, pentru a da scutului eteric capacitatea de a putea transforma și transmuta energiile și gândurile negative în energii armonioase, de pace. Scutul mental este utilizat pentru a ne ajuta să gândim în mod clar și obiectiv.

Scutul Eteric

 1. Închideți ochii. Deveniți conștienți de chakra de bază (baza coloanei vertebrale).
 2. Limba pe cerul gurii
 3. Faceți 3 ciclii de respirație pranică (7-1-7-1 sau 6-3-6-3)
 4. Vizualizați sau imaginați-vă în fața dvs. o sferă de culoarea piersicii sau de un portocaliu foarte deschis. Imaginați-vă că intrați în interiorul sferei și sunteți complet izolat(ă).
 5. Din interior, vă vedeți înconjurat(ă) complet (sus, jos, stânga, dreapta), de acest luminos, transparent, de culoare portocaliu deschis. Cu convingere, simțiți scutul și realizați că este foarte puternic și incasabil.
 6. Vizualizați scutul eteric al aurei de culoare portocaliu deschis metalizat.
 7. Faceți 9 cicluri de respirație pranică (7-1-7-1 sau 6-3-6-3 – mai exact, 7 secunde inspirați, 1 secundă rețineți aerul, 7 secunde expirați, 1 secundă susțineți fără aer)
 8. Mental spuneți “Eu sunt protejat(ă) de acest scut eteric împotriva tuturor atacurilor și contaminărilor psihice. Eu sunt protejat de acest scut, nu mi se poate face rău și nu sunt în pericol. Așa să fie! Acest scut va dura 12 ore. Doar eu pot reprograma sau dizolva acest scut. Așa să fie! Acest scut este inexpugnabil și indestructibil. Acest scut este permeabil din interior. Așa să fie!
 9. Puteți invoca binecuvântările divine: “Dumnezeului Suprem și Ghizilor mei spirituali, sfinților mari Maeștri, mulțumesc că mă protejați prin acest scut de toate atacurile și contaminările psihice, de orice este dăunător și de orice pericol. Mulțumesc, în credință deplină. Așa să fie și așa este!

Scutul astral

 1. Închideți ochii. Deveniți conștienți de chakra inimii.
 2. Limba pe cerul gurii
 3. Faceți 3 ciclii de respirație pranică (7-1-7-1 sau 6-3-6-3)
 4. Vizualizați sau imaginați-vă în fața dvs. o sferă de lumină roz.
  Imaginați-vă că intrați în interiorul sferei și sunteți complet izolat(ă).
 5. Din interior, vă vedeți înconjurat(ă) complet (sus, jos, stânga, dreapta), de acest scut luminos, transparent, de un roz deschis. Cu convingere, simțiți scutul și realizați că este foarte puternic și incasabil.
 6. Vizualizați scutul astral al aurei de culoare roz metalizat.
 7. Faceți 9 cicluri de respirație pranică
 8. Mental spuneți “Eu sunt protejat(ă) de acest scut astral împotriva tuturor atacurilor și contaminărilor emoționale. Așa să fie! Acest scut nu poate fi penetrat de nicio emoție negativă. Așa să fie! Acest scut va dura 12 ore. Doar eu pot reprograma sau dizolva acest scut. Așa să fie! Acest scut este inexpugnabil și indestructibil. Acest scut este permeabil din interior. Așa să fie!
 9. Puteți invoca binecuvântările divine: “Dumnezeului Suprem și Ghizilor mei spirituali, sfinților mari Maeștri, mulțumesc că mă protejați prin acest scut de toate atacurile și contaminările emoționale. Mulțumesc, în credință deplină. Așa să fie și așa este!

Scutul mental

 1. Închideți ochii. Deveniți conștienți de chakra ajna.
 2. Limba pe cerul gurii
 3. Faceți 3 ciclii de respirație pranică (7-1-7-1 sau 6-3-6-3)
 4. Vizualizați sau imaginați-vă în fața dvs. o sferă de lumină galbenă. Imaginați-vă că intrați în interiorul sferei și sunteți complet izolat(ă).
 5. Din interior, vă vedeți înconjurat(ă) complet (sus, jos, stânga, dreapta), de acest scut luminos, transparent, de lumină galbenă. Cu convingere, simțiți scutul și realizați că este foarte puternic și incasabil.
 6. Vizualizați scutul mental al aurei de culoare galben metalizat.
 7. Faceți 9 cicluri de respirație pranică
 8. Mental spuneți “Eu sunt protejat(ă) de acest scut mental împotriva tuturor formelor de atac mental, împotriva oricăror influențe și dominări și împotriva contaminărilor mentale. Așa să fie! Acest scut va dura 12 ore. Doar eu pot reprograma sau dizolva acest scut. Așa să fie! Acest scut este inexpugnabil și indestructibil. Acest scut este permeabil din interior. Așa să fie!
 9. Puteți invoca binecuvântările divine: “Dumnezeului Suprem și Ghizilor mei spirituali, sfinților mari Maeștri, mulțumesc că mă protejați prin acest scut de toate atacurile și contaminările mentale. Mulțumesc, în credință deplină. Așa să fie și așa este!

Scutul mental

 1. Închideți ochii. Deveniți conștienți de chakra coroană.
 2. Limba pe cerul gurii
 3. Faceți 3 ciclii de respirație pranică (7-1-7-1 sau 6-3-6-3)
 4. Vizualizați sau imaginați-vă în fața dvs. o sferă de lumină violet electric. Imaginați-vă că intrați în interiorul sferei și sunteți complet izolat(ă).
 5. Din interior, vă vedeți înconjurat(ă) complet (sus, jos, stânga, dreapta), de acest scut luminos, transparent, de un violet deschis. Cu convingere, simțiți scutul și realizați că este foarte puternic și incasabil.
 6. Vizualizați scutul spiritual al aurei de culoare violet electric.
 7. Faceți 9 cicluri de respirație pranică
 8. Mental spuneți “Eu sunt protejat(ă) de acest scut spiritual împotriva tuturor formelor de atac spiritual, mental, emoțional și energetic. Așa să fie! Așa să fie! Acest scut va dura 12 ore. Doar eu pot reprograma sau dizolva acest scut. Așa să fie! Acest scut este inexpugnabil și indestructibil. Acest scut este permeabil din interior. Așa să fie!
 9. Puteți invoca binecuvântările divine: “Dumnezeului Suprem și Ghizilor mei spirituali, sfinților mari Maeștri, mulțumesc că mă protejați prin acest scut de toate atacurile și contaminările negative. Mulțumesc, în credință deplină. Așa să fie și așa este!

Programarea scutului pentru o perioadă de timp

Trebuie speficificat de fiecare dată durata de funcționare a scutului. De ce? Pentru că dacă nu programați scutul pentru o perioadă de 12 ore, acesta se va dizolva în scurt timp. De aceea, exprimați mental ideea că scutul va funcționa o perioadă determinată de timp, atât cât doriți să fiți protejați. Pentru o zi de lucru sau în funcție de situație, în mod normal sunt suficiente 12 ore.

A face scutul permeabil din interior

În timp ce programați scutul, trebuie să specificați că doriți să fie permeabil din interior. De ce? Pentru a fi protejați de contaminări sau atacuri psihice externe, în timp ce toate gândurile și emoțiile negative și toată energia murdară și uzată care generate de dvs., poate ieși afară din scut.

În acest mod, dacă vă veți enerva, energia furiei nu va rămâne în aura dvs. Dacă scutul nu ar fi permeabil din interior, v-ați putea “otrăvi” cu propriile voastre toxine psihice.

Dezavantajul unui scut permeabil din interior, este că acesta poate fi ușor distrus de emoțiile voastre de furie sau de nesiguranță. Un scut impermeabil din interior, este mai puternic decât unul permeabil. Din acest motiv, dacă vă găsiți în situația de a înfrunta ceva periculos, mai bine faceți un scut impermeabil și din interior. Acest scut va trebui programat să dureze doar câteva ore, altfel există pericolul unei autointoxicări psihice. Acest lucru se manifestă ca un dezechilibru psihic.

Ce trebuie evitat pentru a menține puterea scutului?

Pentru a menține forța scutului, amintiți-vă două lucruri:

 • Este important să nu vă fie frică și nu aveți nicio îndoială. Când creați un scut, este necesar să fiți ferm convinși că acesta vă va proteja și că nu poate fi penetrat sub nicio formă. În momentul în care veți manifesta semne de frică sau îndoială, scutul poate slăbi și poate deveni permeabil.
 • Nu fiți furioși, este important să rămâneți calm(ă) în orice situație. În momentul când vă enervați, chiar dacă scutul este permeabil din interior, acesta începe să se deterioreze. Îndoiala, frica, furia, produc reacții adverse asupra scutului. Pot să-l slăbească și chiar să-l dezintegreze.