7 rugăciuni puternice pentru curățarea chakrelor

Următoarele rugăciuni și afirmații te pot ajuta să-ți cureți chakrele de blocaje și să atingi o stare mai înaltă de conștiință. Când rostești fiecare rugăciune concentrează-ți atenția asupra chakrei respective și apoi stai câteva momente ca energia să lucreze. Recomand ca aceste rugăciuni să fie spuse cu voce tare sau în gând, în fiecare seară, timp de 21 sau 40 de zile.

Muladhara icon Curățarea chakrei Muladhara – Chakra Rădăcinii

Mă eliberez cu grație și iubire de toate atașamentele lumii materiale. Mă rog Duhului Sfânt să mă elibereze de toate tiparele limitative care mă leagă de vibrațiile pământești. Se dizolvă acum din corpul meu mental toate gândurile de frică, îndoială, devalorizare, vinovăție, confuzie și rușine. Toate se înalță în lumina iubirii lui Dumnezeu. Sunt liber(ă) și deschis(ă) către bine. Milostenia și iubirea lui Dumnezeu se pogoară acum asupra vieții mele. Dumnezeu este sursa și protecția mea, iar viața mea e în mâinile lui Dumnezeu. Sunt în siguranță în mâinile iubirii Divine. Mulțumescu-ți Ție, Doamne. Amin!

Curățarea chakrei Svadhishthana – Chakra Sexualității Svadhishthana icon

Sunt liber(ă) să fiu eu însumi / însămi. Mă rog Duhului Sfânt să mă elibereze de toate tiparele și credințele limitative care mă leagă de dependența sexuală, de rușine, de frică și inhibiție. Toate se înalță în lumina vindecătoare a iubirii lui Dumnezeu. Sunt liber(ă) să-mi exprim sexualitatea și să mă bucur de ea, canalizând-o sănătos / sănătoasă, prin iubire către partenera / partenerul meu și cu acordul său. Prin mine se exprimă acum iubirea lui Dumnezeu. Sunt iubirea care este Dumnezeu. Mulțumescu-ți Ție, Doamne. Amin!

Manipura icon Curățarea chakrei Manipura – Chakra Plexului Solar

Sunt o ființă strălucitoare de lumină. conectată permanent la oceanul infinit de energie vitală. Mă rog Duhului Sfânt să mă elibereze acum de toate credințele, tiparele și ideile de frică, furie, frustrare și resentiment. Toate se înalță în lumina vindecătoare a iubirii lui Dumnezeu. Mă eliberez de nevoia de a controla și a manipula mediul înconjurător. Accept și primesc pacea, iubirea, mulțumirea, forța interioară și iertarea. Sunt liber(ă) să eman puterea lui Dumnezeu care este adevărata natură a ființei mele. Prin mine se manifestă acum puterea divină, energia cosmică și gloria luminoasă. Sunt forța și puterea care este Dumnezeu. Mulțumescu-ți Ție, Doamne. Amin!

Curățarea chakrei Anahata – Chakra Inimii Anahata Icon

Inima îmi este plină de iubire și pace. Mă rog Duhului Sfânt să mă elibereze de toate credințele, tiparele și ideile care-mi limitează capacitatea de a primi și de a oferi iubire. Toate se înalță în lumina vindecătoare a iubirii lui Dumnezeu. Mă rog ca toate zidurile pe care le-am pus în jurul inimii cu scopul de a mă proteja de suferință să fie dizolvate cu iubirea lui Dumnezeu. Merit să primesc iubire. Merit să fiu iubit(ă). Sunt iubirea care este Dumnezeu. Din inima mea vibrează acum grația și seninătatea lui Dumnezeu. Sunt grația lui Dumnezeu. Sunt binecuvântarea care este Dumnezeu. Sunt pacea absolută. Sunt unealta prin care Dumnezeu face pacea. Sunt seninătatea care este Dumnezeu. Sunt perfecțiunea. Sunt unealta prin care Dumnezeu creează perfecțiunea. Mulțumescu-ți Ție, Doamne. Amin!

Vishddha icon Curățarea chakrei Vishuddha – Chakra Gâtului

Sunt vehiculul perfect al manifestării lui Dumnezeu. Mă rog Duhului Sfânt să-mi dizolve toate blocajele care mă împiedică să-mi exprim adevărul. Îmi exprim adevărul în orice situație. Îmi exprim gândurile și sentimentele într-un mod natural și fără efort. Prin mine circulă acum puritatea și frumusețea lui Dumnezeu. Sunt creativitatea absolută. Toate manifestările mele creative sunt acum impregnate de înțelepciunea lui Dumnezeu. Glasul meu este instrument al sfintei prezențe a lui Dumnezeu. Trăiesc în lumina lui Dumnezeu. Manifest iubirea lui Dumnezeu. Mulțumescu-ți Ție, Doamne. Amin!

Curățarea chakrei Ajna Ajna icon

Prin mine radiază și vibrează acum grația și înțelepciunea lui Dumnezeu. Mă rog Duhului Sfânt să-mi dizolve toate blocajele mentale și toate formele gând negative și limitante. Toate se înalță în lumina vindecătoare a iubirii lui Dumnezeu. Sunt ochiul înțelepciunii atotvăzătoare și atotcunoscătoare. Sunt înțelepciunea care este Dumnezeu. Prezența iubitoare a lui Dumnezeu îmi umple ființa de lumină. Sunt eliberat(ă) acum de atașamentul față de propriul ego. Mă eliberez de orice nevoie de a dobândi puteri psihice și superioritate spirituală. Conștientizez că tot ce am nevoie îmi este oferit de Dumnezeu, în funcție de puritatea mea sufletească și planul sufletului meu. Mă plec în fața grației divne și sunt unealta de lumină a lui Dumnezeu. Să se facă voința lui Dumnezeu în toate, acum și în veac. Mulțumescu-ți Ție, Doamne. Amin!

Sahasrara icon Curățarea chakrei Sahasrara – Chakra Coroanei

Sunt sursa luminii. Prin mine se revarsă acum lumina lui Dumnezeu și gloria Sa cu o mie de raze. Prin mine se revarsă acum cu bucurie supremă grația lui Dumnezeu. Prin ființa mea curge acum nectarul de ambrozie al lui Dumnezeu, scăldându-mi fiecare por al ființei în nesfârșite vibrații și energii. Sunt plin(ă) de gloria strălucitoare a lui Dumnezeu. Sunt cufundat(ă) în oceanul de iubire al lui Dumnezeu. Sunt binecuvântat(ă) cu pacea infinită a lui Dumnezeu. Sunt lumină și iubire. Sunt una cu Dumnezeu. Mulțumescu-ți Ție, Doamne. Amin!