Crearea unui Aspirator Psihic pentru locuință/birou

Imaginează-ți că intri într-un birou plin cu foarte multă energie generată de stres. În momentul când intri pe ușă, poți începe să te simți inconfortabil, slabit(ă) sau chiar să îți fie rău. Cum vei curăța energia respectivă? Sau imaginează-ți un cuplu care are probleme în căsnicie. Energiile agresive generate de cei doi vor contamina atmosfera locuinței. Mai mult, contaminarea psihică din ziua de azi se simte mult mai puternic, mai ales dacă ai început să percepi energiile subtile. Ce putem face? Un aspirator psihic.

Ai nevoie de:

  • 1-2 cristale – turmalină neagră sau ametist
  • 1 vas de plastic/sticlă sau o sticlă de plastic (căreia îi putem înlătura partea de sus) în care am pus 1.5 -2 litri de apă și 3 pumni de sare grunjoasă

Pași de urmat:

Invocarea ajutorului divin:

Către Dumnezeul Suprem, către Sinele meu Superior, către Ghizii mei spirituali, către sfinții Îngeri și sfinții Arhangheli, invoc acum binecuvântările, iubirea și lumina voastră, pentru călăuzire, ajutor, protecție și iluminare divină. Fie ca acest aspirator psihic să lucreze pentru binele suprem al tuturor. Mulțumesc, în credință deplină!

Curățarea cristalului:

Pui cristalul în fața ta, sau pe pământ, în soare sau ținându-l în palma dreaptă vei spune această rugăciune:

Către Dumnezeul Suprem, către Învățătorii mei spirituali și Sfinții Îngeri, către toți cei Mari, vă mulțumesc pentru curățarea acestui/acestor cristal/e de energiile nebenefice, impresiile negative și programele anterioare. Mulțumesc, în credință deplină. Așa să fie! (x3)

După fiecare repetare a rugăciunii îți imaginezi cum o rază albă strălucitoare și apoi o rază violet intră în cristal. Acum cristalul tău este curățat și poate fi încărcat cu energie vitală proaspătă.

Încărcarea cristalului:

Imaginează-ți că te afli într-un ocean de energie vitală proaspătă. Acolo, cristalul tău, va inspira odată cu tine energie vitală (asemenea unui burete care absoarbe apă). După 3 minute, cristalul tău este pregătit să fie programat.

Programarea cristalului:

Concentrează-te și verbal sau mental spune cu autoritate și în același timp cu recunoștință:

Cristal, absoarbe și dezintegrează toată energia psihică negativă și toate gândurile negative din această încăpere/casă/birou. Energiile pe care nu le poți dezintegra, expulzează-le în această apă pentru a fi dizolvate complet. Fă asta până ce eu îți spun să te oprești.

După ce ai programat cristalul, îl vei pune în vasul cu apă deja pregătit și-l vei lăsa undeva ca nimeni să nu aibă acces la el, asta dacă vrei ca el să acționeze non-stop. Dacă vrei să folosești această metodă doar pentru a-ți curăța casa de energiile nebenefice, atunci lasă-l de seara până dimineața, iar dimineața vei arunca apa.

Cristalul îl vei curăța, încărca și reprograma săptămânal. Vei vărsa apa înainte de a prelua cristalul. Odată cu procesul de curățare, încărcare și reprogramare, vei schimba apa și vei adăuga 2-3 pumni de sare.

Atenție: Fie că folosești aspiratorul psihic pentru o zi sau non-stop, atunci când scoți cristalul din apă spune-i să se oprească: „Cristal, încetează să mai absorbi energie negativă acum!

De asemenea, după ce pui cristalul în vasul cu apă, imaginează-ți că legăturile dintre tine și el, sunt tăiate. Pur și simplu, mental, îți imaginezi că tai cu o foarfecă legătura care s-a format prin atingerea cristalului.