Câteva rânduri despre vindecarea spirituală

Astăzi, când te îmbolnăvești, te duci la medic și acesta îți dă niște medicamente. Dacă aceste medicamente nu te ajută, te duci din nou la medic și primești alte medicamente. Dacă nu te ajută, înseamnă că problema sau afecțiunea ta nu poate fi vindecată.
Dacă mergi la un naturopat sau la un vindecător (spiritual) care gândește și lucrează dincolo de limitele viziunii ateist-materialiste, ești informat că boala sau afecțiunea ta este legată de un comportament „nesănătos”, de tipare nefavorabile, de gânduri și emoții joase, de o alimentație nesănătoasă dar și de experiențe negative în viață etc.
Asupra majorității acestor factori negativi ai influență, respectiv îi poți schimba, adică tu ești responsabil. Este responsabilitatea ta ce gândești, ce simți, cum te comporți și cu ce te hrănești (minte, suflet și corp fizic).
Așadar, terapeutul te va face să conștientizezi acest lucru și îți va spune că trebuie să schimbi aceste aspecte din viața ta în bine, deoarece aceasta este baza pentru o vindecare reală.
Apoi, terapeutul îți va administra diverse tratamente, produse fitoterapice sau energii vindecătoare care îți vor ajuta corpul, mintea și sufletul să activeze și să mențină procesele necesare de autovindecare.
Autovindecarea înseamnă că inteligența ta interioară, respectiv așa-numitul subconștient, activează și controlează procesele de dizolvare a blocajelor, toxinelor, energiilor negative etc., în timp ce, în același timp, mintea, sufletul și corpul sunt revitalizate și construiesc noi structuri, celule etc. Vindecarea înseamnă a scăpa de toate elementele nocive, astfel încât ordinea naturală – sănătatea – să poată fi restabilită. În acest fel se ajunge din nou la echilibru.
Aici este cu siguranță important să înțelegem că mintea, sufletul și corpul sunt conectate, interactive și interdependente. Așadar, dacă trupul este bolnav, în mod normal și mintea și sufletul sunt dezechilibrate. Dacă corpul este sănătos, mintea și sufletul vor fi și ele în echilibru. De fapt, trebuie să tratezi și să îngrijești întotdeauna toate cele trei planuri ale existenței împreună pentru o vindecare de lungă durată. Dacă tratezi doar corpul în timp ce sufletul este dezechilibrat, corpul se va îmbolnăvi din nou.
Atunci când lucrezi ca vindecător spiritual, ai la dispoziție o diversitate de tehnici și energii pe care le poți folosi. În general, este vorba întotdeauna de curățare și vitalizare. Corespunzător acestor două aspecte principale există energii și tehnici utile pentru curățare și cele pentru vitalizare, vindecare.
Acum trebuie să înțelegem că microcosmosul uman este conceput într-un mod ierarhic. Spiritul este conducătorul microcosmosului. Urmează apoi sufletul (corpul astral), iar pe locul trei avem corpul fizic. Spiritul, ființa noastră mentală, este natura noastră originară, în timp ce corpul astral și corpul fizic sunt forme care ne permit să ne exprimăm în lumile inferioare. Spiritul conduce microcosmosul influențând sufletul și corpul. Iar acest lucru înseamnă că spiritul poate da mari impulsuri de vindecare corpurilor inferioare.
Corespunzător acestei ierarhii, putem lucra cu energii inferioare sau superioare care influențează diferitele planuri sau corpuri. Putem numi asta „terarpie pe plan orizontal”. În schimb, putem lucra și în „plan vertical”, împuternicind spiritul cu energii spirituale înalte, – lumină divină, spirit pur.
Aici trebuie să înțelegem că spiritului uman îi lipsește de cele mai multe ori suportul energiilor spirituale înalte – spiritul divin. Lipsa Conexiunii cu Dumnezeu este cea care ne face să suferim în lumile inferioare. Dacă se restabilește Conexiunea cu Dumnezeu, atunci ne hrănim direct din Marele Spirit – Dumnezeu. Iar această alimentare directă cu energie de cea mai înaltă calitate menține sănătatea ierarhic pe toate cele trei planuri, de la minte, la suflet, la trup.
Un terapeut energetic care și-a rafinat natura spirituală la un grad înalt este capabil să se conecteze în mod conștient la Spiritul Divin și să furnizeze energii spirituale pacientului. Această „vindecare spirituală pe verticală” este cea mai puternică și declanșează procesul de vindecare de la Sursă, – spiritul uman spre suflet și apoi spre corpul fizic.
Energia spiritului este inteligentă în natura sa și atunci când această energie este furnizată microcosmosului uman, ea știe exact cum să vindece organismul.
Am studiat principalele metode de vindecare, – cele orizontale și cea verticală. Trebuie să spun că sunt recunoscător pentru tot ceea ce am învățat și sunt cu adevărat recunoscător că mi se permite să ofer vindecarea pe verticală. Pentru mine este o meditație mistică, o conexiune bazată pe iubire, unitate și compasiune.
Rezultatele acestor sesiuni de vindecare – furnizarea de energie spirituală pentru autovindecare – provoacă în mine smerenie și recunoștință.
Când mă gândesc la faptul că, în mod normal, experiențele negative din viață pot provoca dezechilibre care durează nu doar zeci de ani, ci și una, două și mai multe încarnări, care, de asemenea, pot crește și provoca și mai multă suferință până când Providența Divină oferă vindecare, este ceva miraculos atunci când vindecarea se realizează în una sau câteva ședințe și că pacientul nu trebuie să sufere zeci de ani sau încarnări viitoare.
Vindecarea înseamnă libertate!
Vindecarea este baza fericirii, a progresului, a echilibrului real!
Vindecarea este prețioasă.
Și cu toții avem nevoie de ea!