Terapie Energetică

Restabilirea conexiunii tale cu Sursa Divină

Într-o stare de recunoștință și încredere absolută în capacitatea nelimitată de vindecare pe care Sursa ne-o oferă, accesez și stabilesc un flux direct al energiilor provenind de la Spiritul Divin către tine, în beneficiul tău.
Terapie Energetica Victor Catalin

Mystical HEALING

Arta vindecării mistice este cea mai înaltă formă de vindecare spirituală. Ea lucrează în primul rând cu Prima Lumină născută din Akasha; energia Spiritului Divin – Soarele Divin Etern. Este nevoie de un suflet rafinat, matur, cu o atitudine spirituală adevărată și o conexiune profundă cu Divinul pentru a transmite cea mai înaltă energie de vindecare în cooperare cu tărâmurile spirituale.
Vindecarea cu ajutorul Spiritului Divin este întotdeauna o cauză a Iubirii și Compasiunii Divine. Energia corespunde numărului 1, Unității și Sursei Primordiale. Ea se ocupă inițial de cel mai înalt nivel al microcosmosului uman, de miezul ființei sale, unde aceste energii coboară din cele mai înalte planuri pentru a realiza efecte asupra spiritului, sufletului și corpului.

Cu ajutorul energiilor divine inteligente și cu cooperarea tărâmurilor spirituale și a ființelor superioare, vindecătorul mistic poate transmite aceste energii pentru a oferi sprijin, curățare, eliberare, vindecare, iertare adevărată, iluminare, protecție, succes, bunăstare, binecuvântări etc. Desigur, și alte energii pot fi solicitate și utilizate în această stare de unitate.

Într-o stare de recunoștință și încredere absolută în capacitatea nelimitată de vindecare pe care Sursa ne-o oferă, accesez și stabilesc un flux direct al energiilor provenind de la Spiritul Divin către tine, în beneficiul tău.

Fiecare sesiune implică energia mea ca terapeut canalizator și a sferelor spirituale înalte. Participarea ta, atitudinea ta, intenția ta și conștientizarea obiectivului stabilit în cadrul oricărei sesiuni vor contribui la obținerea celor mai bune rezultate.

Nevoia de vindecare este o chemare la acțiune. Este întotdeauna vorba despre atenția și implicarea ta pentru o schimbare pozitivă.

Pranic Healing Victor Catalin

Pranic HEALING

Pranic Healing este o tehnică de terapie energetică care se concentrează pe curățarea și încărcarea cu energie a corpului prin intermediul respirației, meditației și vizualizării. Această tehnică a fost dezvoltată de Grand Master Choa Kok Sui, care a studiat timp de mai mulți ani diverse tehnici de vindecare și filosofii spirituale din întreaga lume.

Pranic Healing se concentrează pe curățarea chakrelor și a corpului de energiile negative care pot cauza blocaje energetice. Practicantul folosește propriul său câmp energetic pentru a elimina energia negativă din corpul pacientului. Acest lucru se realizează prin intermediul respirației și a meditației, prin care practicantul își încarcă propriul său câmp energetic cu energie vitală și o transmite pacientului.

Pranic Healing poate ajuta la tratarea multor probleme de sănătate, inclusiv dureri de cap, boli de piele, probleme digestive, probleme respiratorii și multe altele. Această tehnică poate fi utilă și pentru a trata problemele emoționale, precum anxietatea, stresul sau depresia. Pranic Healing poate fi utilizat și în scopuri preventive pentru a îmbunătăți starea generală de sănătate și pentru a preveni apariția bolilor.

citește înainte

Este important să înțelegi ce am scris aici.

Ființa umană este un sistem auto-reglator, ceea ce înseamnă că inteligența interioară, subconștientul, controlează și reglează toate funcțiile corpului, minții și sufletului. Vindecare înseamnă întotdeauna auto-vindecare. Un medic, naturopat, șaman sau vindecător spiritual poate doar să sprijine procesele de auto vindecare ale unei persoane, utilizând diverse tratamente și remedii. Furnizarea de energie de către un vindecător spiritual joacă un rol important, dat fiind că ființa umană este într-adevăr un sistem energetic auto-reglator. Procesele de auto-vindecare încep de îndată ce energiile necesare sunt furnizate. Este precum alimentarea unui motor: acesta poate funcționa numai atunci când primește combustibil.
O problemă, tulburare emoțională, sau boală reprezintă de fapt un dezechilibru. Ceva nu mai funcționează cum trebuie. Ordinea naturală este perturbată. Vindecarea înseamnă restabilierea ordinii naturale a minții, sufletului și trupului. Dezechilibrul trebuie remediat. Echilibrul înseamnă armonie și armonia înseamnă sănătate și bunăstare.
Tulburările sunt cauzate de energii nebenefice și blocaje în sistemul energetic uman. Acestea pot fi gânduri negative, emoții negative și energii specifice bolilor. Pentru ca armonia naturală să poată fi restabilită, este necesar ca aceste energii nebenefice să fie dizolvate. Așadar curățarea minții, sufletului și trupului constituie un aspect important al vindecării.
Energiile negative sunt adesea precum murdăria veche, necesitând mai multe încercări pentru îndepărtarea completă. Odată dizolvate, ele apar adesea în minte și suflet pentru a-și lua “rămas bun” pentru totdeauna. Asta înseamnă că vechile suferințe și emoții negative pot fi resimțite temporar ca un semn natural al procesului de vindecare. Dincolo de aceste semne neplăcute dar foarte utile, pot să apară efecte pozitive precum un grad sporit de vitalitate, pace interioară, armonie, iubire și o mai bună conectare cu divinul.
Este posibil să simți nevoia de a dormi mai mult. Este de asemenea posibil să simți nevoia să bei mai multă apă și să mănânci mai mult – mâncare proaspătă și sănătoasă. Toate acestea sunt semne că corpul tău lucrează la vindecare – la crearea unor noi celule și la detoxifiere. Ar fi indicat să îți asculți aceste nevoi și să sprijini procesele de auto-vindecare.
Alimentarea cu energii de vindecare activează sistemul energetic uman, în special chakra coroanei, chakra inimii, chakrele picioarelor și adesea întregul corp energetic. Când nu ești obișnuit cu această formă de activare datorată practicii spirituale, acest lucru îți poate părea neobișnuit. Însă este un semn bun, semn că corpul tau a început procesul de auto-vindecare. Pe de altă parte, este posibil să nu simți mare lucru întrucât energiile sunt foarte subtile. Un caz special și rar este să se producă mișcări în corpul tău fizic și eventual să fie emise anumite sunete. Pare ciudat, dar este un semn de vindecare. Până în prezent, aceasta s-a întâmplat doar atunci când cei cu care am lucrat primiseră o inițiere sau tratamente din partea șamanilor înainte. De asemenea, se poate întâmpla acest lucru dacă ai fost șaman într-o încarnare anterioară. Dar adesea numai în prima sesiune. Din nou – acesta este un caz foarte rar și doar un semn „ciudat“ al procesului de vindecare.
Într-o meditație mistică, mă unesc în iubire cu Dumnezeu, Spiritul Divin și transmit energiile sale pe trei nivele (minte, suflet și trup). Cer vindecare, în general, dar și vindecarea unor probleme specifice. Această sesiune este foarte puternică dar solicită și un foarte mare efort. Întrucât această meditație se bazează pe cea mai înaltă iubire și compasiune față de cei care suferă, energiile furnizate sunt de cea mai înaltă calitate, spirit pur, foarte puternice. Energiile spiritului au o inteligență proprie, iar Spiritul divin știe exact ce trebuie făcut în organism. Aceste energii funcționează independent de timp și spațiu. Prin urmare, aceste energii pot fi trimise oriunde în lume, fără nicio limitare.
Există multe tradiții și tehnici diferite. Fiecare școală își are legitimitatea ei și își îndeplinește scopul propriu. Pentru munca mea am ales cea mai înaltă formă, care necesită un grad înalt de dezvoltare spirituală și este cât se poate de puternică, întrucât lucrează direct cu Spiritul Divin, cea mai înaltă lumină, lumina primordială. Tehnica este bine-cunoscută în tradițiile spirituale înalte ale Orientului și în Occident. De exemplu, Cavalerii Templieri au fost inițiați în această cunoaștere urmând învățăturile secrete ale lui Isus.
Vindecarea se poate produce și rapid, ca un miracol. Dar cel mai adesea vindecarea ia mai mult timp, mai ales atunci când este vorba de corpul fizic. Organismul trebuie să se curețe, să se revitalizeze și să se restructureze. Acest lucru poate lua mai multe ore sau zile. Și poate necesita mai multe sesiuni de muncă de vindecare. Totul depinde de situația individuală – durata poate fi într-adevăr influențată de mai mulți factori.

Majoritatea oamenilor se concentrează permanent pe problemele lor. Această atitudine nu face decât să mențină și să alimenteze situația nebenefică. De fapt, focalizarea trebuie mutată spre soluții și vindecare. Un al doilea aspect important este să te simți recunoscător și fericit pentru vindecare. Recunoștința te face receptiv la energiile de vindecare. Apoi, este adesea important să te ierți pe tine însuți/însăți și să-i ierți pe cei care te-au rănit. Iertarea înseamnă a te elibera de o problemă și de toate emoțiile negative etc, asociate ei. Iertarea înseamnă a fi gata să primești pace și vindecare.

Fiecare problemă și fiecare boală includ o lecție de învățat – un mesaj pentru tine. Ceva din trecutul tău nu s-a desfășurat cum ar fi trebuit sau a luat o orientare nepotrivită, iar acest lucru a cauzat problemele sau simptomele tale. Ține de tine să analizezi acest proces, să înțelegi principiul cauzei și efectului și să înveți cum să acționezi într-un mod mai benefic în viitor. În caz contrar, problemele vor reveni atâta timp cât nu ai învățat lecția din spatele lor. Pe baza pregătirii mele în vindecare spirituală, te pot sprijini în înțelegerea situației și în găsirea de soluții.
O sesiune de vindecare spirituală nu înlocuiește alte tratamente. Așadar, vă rog să consultați medicul dacă aveți probleme de sănătate. Vindecarea spirituală este diferită de îngrijirea medicală obișnuită și ar trebui privită ca fiind independentă și diferită de ea. Vă rog să înțelegeți că simptomele nu sunt totuna cu cauzele. Simptomele sunt în general evidente, dar motivele dezechilibrelor sunt adesea ascunse. Vindecarea spirituală acționează asupra ambelor – dizolvă și vindecă atât simptomele, cât și cauzele. Așadar, este posibil ca vindecarea să aibă loc la alt nivel decât cel la care te așteptai și ca totul să fie bine. Adevărata vindecare este întotdeauna holistică. Iar vindecarea poate stabili priorități diferite față de înțelegerea limitată a omului. Organismul are multe „șantiere de construcție”, mai mici și mai mari și depinde de logica interioară pe care dintre acestea trebuie lucrat mai întâi astfel încât și celelalte să poată fi vindecate. Vă rog să înțelegeți că nu se pot oferi garanții sau promisiuni de vindecare. Vă garantez doar că voi lucra cu cele mai înalte energii intr-un mod profesionist, în numele Iubirii și Compasiunii Divine, pentru bunăstarea dumneavoastră. Vindecarea în sine este realizată prin procesele de auto-vindecare din corpul dumneavoastră, cu ajutorul inteligenței voastre interioare și al energiilor spirituale înalte. Munca mea constă doar în a furniza și a transmite aceste energii.
Este foarte important să citiți și să înțelegeți ce am explicat mai sus. Vindecarea nu este garantată. Vă garantez în schimb să fac tot posibilul pentru a vă sprijini în procesul de vindecare. Vindecarea spirituală nu înlocuiește nicio formă de îngrijire medicală. Vă rog să consultați medicul dacă aveți probleme de sănătate. Vă asumați întreaga responsabilitate pentru primirea energiilor de vindecare si pentru procesele de auto-vindecare. Dacă aveți întrebări, este indicat să mi le transmiteți pentru a găsi soluții adecvate. Sesiunile de grup și cele individuale de vindecare durează în general 30-60 de minute însă procesele de auto-vindecare pot continua timp de mai multe ore și zile.

Pentru a înțelege corect nevoile tale și pentru a determina dacă pot sau nu interveni în cazul tău, te invit să te programezi la o sesiune gratuită (30 minute). Dacă există dreptul divin și dorința de a lucra împreună, costul următoarelor sesiuni îl vom stabili la finalul discuției noastre.

Fiecare sesiune implică eforturile și timpul terapeutului și ale sferelor spirituale înalte. Terapeutul stabilește un flux direct al energiilor provenind de la Spiritul Divin către tine, în beneficiul tău. Participarea ta, atitudinea ta, intenția tași conștientizarea obiectivului stabilit în cadrul oricărei sesiuni vor contribui la obținerea celor mai bune rezultate.

Pentru a direcționa fluxul de energie către tine, este importantă intenția și conștientizarea obiectivului stabilit. 

Nevoia de vindecare/echilibrare este o chemare la acțiune. Este întotdeauna vorba despre atenția și implicarea voastră pentru o schimbare pozitivă.

Pentru a optimiza rezultatele din cadrul sesiunii, participarea voastră trebuie să fie:

Bună – cunoașterea și înțelegerea scopului sesiunii ; menținerea conștiinței de sine și deschiderea către schimbările și binele care vor veni în viața voastră. Oferirea de feedback la încheierea sesiunii.
Mai bună – recunoașterea și înțelegerea situației voastre sau a nevoilor voastre, respectiv a scopului sesiunii ; conștientizarea schimbărilor care se produc în timpul zilei și a zilelor imediat următoare sesiunii ; observarea activă a acestor schimbări, notarea lor și oferirea de feedback la momentul potrivit.
Cea mai bună – coordonarea eforturilor voastre cu ale sferelor spirituale înalte pentru a concentra și a integra suportul și energia într-un mod optim pentru a atinge rezultatele și pentru a evolua ; acest aspect implică acțiuni suplimentare și exerciții care susțin schimbările dorite.

Te poți conecta dinainte la scopul sesiunii ce urmează a avea loc, printr-o rugăciune care să exprime nevoia sau cererea de suport care se pretează scopului și subiectului sesiunii. În sesiunile individuale și de grup acest lucru înseamnă alegerea UNUI SINGUR scop clar definit care este parte din seria sesiunilor sau este un obiectiv individual (recomandabil este să se parcurgă întreaga serie de sesiuni, întrucât acest lucru oferă intervalul necesar pentru ca schimbările să se manifeste și să devină integrate). Ca regulă generală, încearcă să formulezi o cerere în cel mai simplu mod posibil și să nu faci cereri multiple.

În cele din urmă, este foarte benefic să faci rugăciuni afirmative care exprimă recunoștința ta și atitudinea ta pozitivă pentru schimbare. Acest lucru poate fi făcut o dată sau de două ori pe zi pentru a-ți crește atitudinea pozitivă, credința/încrederea ta și pentru a-ți exprima recunoștința. Făcând acest lucru, va crește beneficitatea și eficiența tratamentelor, respectiv al cooperării cu spiritele înalte care te susțin.
Nu suntem niciodată singuri și întreagă ierarhie spirituală ne privește cu disponibilitatea și dorința de a ne susține și de a ne ghida în dezvoltarea noastră.

Înainte și după sesiune, este important să bei un pahar cu apă. Apoi, întinzi membrele, scuturi corpul pentru descongestionarea energetică și te așezi fie pe un scaun sau pe un fotoliu, cu spatele drept, cu tălpile lipite pe sol și cu palmele în sus pe picioare sau te poți întinde pe pat și vei spune mental, cu încredere: „Tată Divin, Accept, Merit și Primesc această sesiune de vindecare Divină„.

Dacă există vreo problemă specifică, fie boală sau alte aspecte negative spuneți în continuare „Tată Divin, Accept, Merit și Primesc vindecarea completă pentru (situația sau boala cu care vă confruntați).”

Un aspect important în vindecare este iertarea celorlalți și iertarea de sine. Spuneți cu iubire „Tată Divin, mă iert și îi iert complet pe toți cei care consider că mi-au greșit, te rugăm, iartă-ne și tu.

De asemenea, este important să rămâi conștient(ă) de sine și să fii deschis(ă) pentru schimbările care au loc în următoarele zile, la nivel mental, emoțional și fizic. Îți vei nota detaliile importante acolo unde este cazul (vise, sincronicități etc.)

programează sesiune

You cannot copy content of this page