cristale ametist

Tehnica Scutului Protector

Iată o tehnică bună de protecție pentru a opri influenţele negative şi pentru restabilirea şi menţinerea bunăstării dumneavoastră.

Aceasta este tehnica de protecție:

Cel mai bine obțineți două cristale violet. Acestea ar trebui să aibă cel puţin o dimensiune care încape în mână. Acestea nu trebuie să fie scumpe sau frumoase – doar cristale violet naturale(Ametist). Le curățați pe ambele sub apă rece şi cu alcool. În timp ce faceți acest lucru, meditați ca toate influenţele sa fie spălate astfel încât acestea să devină curate de orice gânduri, emoţii şi energii. Apoi puneți-le pe ambele la soare. Imaginaţi-vă că se încarcă cu lumina soarelui/energie. Acum vă pregătiți scutul.

Scutul dumneavoastră este ca o bulă violet sau o sferă violet, care este permanent activă, menţinându-vă în centrul său şi protejandu-vă de toate influenţele rele. Desigur, este o sferă mare în cazul în care aveţi mai mult spațiu. Energia violet este independentă de timp şi spaţiu, astfel încât nu trebuie să vă gândiți la asta – doar ţineți minte că aceasta este întotdeauna acolo şi este activă, protejându-vă. Acest scut taie automat toate conexiunile, ataşamentele şi canalele de energie negativă. Şi acest scut opreşte toate gândurile, emoţiile negative, energiile rele şi atacurile trimise spre dumneavoastră. Şi toate propriile voastre energii, emoţii rele, gânduri rele şi energiile irosite sunt trase automat afară pentru a vă păstra curată sfera. În sfera dumneavoastră sunt întreţinute şi menţinute numai energiile vitale şi pozitive – o atmosferă pozitivă pentru a vă sprijini sănătatea, vitalitatea şi bunăstarea dumneavoastră. Toate gândurile, sentimentele, energiile şi influenţele pozitive pot intra și ieși fără probleme. Şi acum am ajuns la cristale.

Un cristal este menit să lucreze ca o baterie pentru a furniza putere scutului dumneavoastră violet. Imaginaţi-vă că soarele încarcă cristalele şi cristalul este conectat la scutul dumneavoastră (independent de timp şi spaţiu) şi furnizează permanent energie violet scutului dumneavoastră. Şi cristalul dumneavoastră se reîncarcă de asemenea de la energia vitală care este întotdeauna acolo disponibilă. Vă puteţi imagina acest proces şi conexiunea energetică la scutul dumneavoastră. Al doilea cristal are o sarcină diferită. Se reîncarcă în acelaşi fel ca și primul şi este de asemenea conectat la scutul dumneavoastră. Toate influentele rele care sunt trimise spre dumneavoastră sunt redirecționate automat către acest cristal şi acest cristal dizolvă energiile nebenefice cu energia sa violet. Păstrați ambele cristale într-un loc însorit. Nimeni nu ar trebui să le atingă. Deci ascundeți-le într-un fel. De asemenea, nu spuneți nimănui despre ele sau despre scut.

Acum va trebui să realizați ce am descris şi explicat mai sus. Luați cristalele şi asigurați-vă că sunteți singur cel puţin o jumătate de oră pentru meditaţie. Acum faceți apel la Sursa Divină( Dumnezeu ) şi la Ierarhia spirituală să binecuvânteze şi să vă ajute în realizarea scutului. Ceva de genul „Eu fac apel la Dumnezeu, la Sinele meu Superior, la Ierarhia Spirituală și la Ghidul meu spiritual, să mă asiste în crearea acestui scut. Sunt recunoscător şi fericit să primesc binecuvântări, îndrumare şi sprijin. Mulţumesc!” Acum proclamați că un cristal este pentru a reîncărca permanent scutul dumneavoastră în timp ce se alimentează cu energie de la lumina soarelui şi din energia vitală a naturii şi cereți tărâmurilor spirituale să binecuvânteze cristalul pentru a funcționa perfect. Faceți acelaşi lucru cu celălalt cristal şi proclamați că acesta va atrage la sine şi că va dizolva toate influenţele negative care sunt trimise către dumneavoastră. Apoi vă așezați şi vă imaginați o sferă violet minunată ce vă înconjoară şi rugați-l pe Dumnezeu, tărâmurile spirituale, ghidul dumneavoastră spiritual, să binecuvânteze acest scut. Vă programați scutul să fie permanent activ, să se reîncarce de la primul cristal şi să transmită toate influenţele negative celui de-al doilea cristal. Vă imaginaţi că acest scut opreşte toate influenţele negative şi taie toate conexiunile/stringurile/canalele negative din afară, că acesta păstrează curat interiorul sferei, că toate energiile pozitive pot circula liber în ambele direcţii, etc.

Cu cât meditați mai intens, cu atât funcționează mai bine. Probabil veți simti destul de curând că s-a schimbat ceva pentru dumneavoastră, că acum sunteți bine protejat de influenţele nebenefice ale împrejurimilor. Mulţumiți-i încă o dată lumii dumneavoastră spirituale pentru sprijinul şi binecuvântările sale. Şi ţineţi minte că scutul funcționează chiar dacă nu vă gândiți la el. Când vă gândiți la el îl consolidați şi întotdeauna puteţi cere tărâmurilor dumneavoastră spirituale să îl binecuvânteze şi să îl consolideze atunci când considerați că este util în anumite situații. Pe lângă acest lucru, recomand să meditați despre funcţia şi modul de lucru al scutului şi cristalelor o dată sau de două ori pe săptămână. De asemenea, din când în când puteţi utiliza apă rece/alcool pentru a curăţa ambele cristale. Asta e tot. De fapt este uimitor să examinați schimbările. Acum vă aflați în propria sferă pozitivă, în timp ce toţi ceilalţi stau în negativitatea lor şi sunteți de neatins pentru influenţele lor negative. Chiar şi atunci când aveţi o dispută rămâneți neatins emoțional în timp ce celălalt s-ar putea înfuria. Cel puțin – vă poate ajuta cu adevărat să supravieţuiți unor situaţii nebenefice. Bucuraţi-vă de ea! Dacă nu puteţi obţine cristale, va trebui să reîncărcaţi scutul prin imaginaţie şi ar trebui să direcționați energiile negative în pământ astfel încât pământul să le dizolve.

©Ray del Sole – Sura Academy

3 thoughts on “Tehnica Scutului Protector”

  1. Multumesc mult. Eu as prefera pe “tu” in loc de “dumneavoastra”, consider ca sintem egali, sau probabil ma simt mai tinar 🙂

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top