Pranic Healing

Telefon: (+40)727 163 913

Tehnici de vindecare avansate, pentru a obține o vindecare rapidă.

  • tratamente@victorcatalin.ro
Excelent

Terapeut excelent cu rezultate notabile după prima ședință!

Ioana Comănescu
23 Aprilie 2018
Pranic Healing

Vindecarea Pranică (Pranic Healing) se bazează pe două legi: legea auto-vindecării și legea energiei vitale. Prin înțelegerea acestor două legi se pot explica și verifica vindecările rapide și miraculoase. 

Legea auto-vindecării: În general corpul are o anumită capacitate de vindecare, mai lentă sau mai rapidă. Dacă o persoană are o rană sau o arsură, corpul se va vindeca singur în câteva zile sau o săptămână. Altfel spus, fără a aplica antibiotice sau alte medicamente pe rană sau arsură, ea se poate vindeca singură. 

Legea energiei vitale: Pentru ca viața să poată exista, corpul trebuie să primească energie pranică (energie vitală). Procesul de vindecare poate fi accelerat prin mărirea aportului de energie vitală către partea bolnavă sau în tot corpul.

Ceea ce noi numim vindecare miraculoasă, nu este altceva decât mărirea vitezei de auto-vindecare a corpului. Nu este nimic paranormal sau supranatural în vindecarea pranică și se bazează pe legi naturale și simple.

Ce ofer prin Pranic Healing:
  • Purificarea, energizarea şi echilibrarea chakrelor
  • Eliminarea blocajelor şi tratarea diverselor disfuncţii din sistemul energetic
  • Îndepărtarea agresiunilor energetice
  • Întărirea sistemului energetic şi imunitar
  • Recuperare rapidă după intervenţii chirurgicale
  • Mărirea vitezei de vindecare a corpului cel puțin de cinci ori mai mult decât în mod normal
Încărcare...
 

Despre sesiunile de terapie - termeni & condiții

Vindecare înseamnă Auto-vindecare

Ființa umană este un sistem auto-reglator, ceea ce înseamnă că inteligența interioară, subconștientul, controlează și reglează toate funcțiile corpului, minții și sufletului. Vindecare înseamnă întotdeauna auto-vindecare. Un medic, naturopat, șaman sau vindecător spiritual poate doar să sprijine procesele de auto vindecare ale unei persoane, utilizând diverse tratamente și remedii. Furnizarea de energie de către un vindecător spiritual joacă un rol important, dat fiind că ființa umană este într-adevăr un sistem energetic auto-reglator. Procesele de auto-vindecare încep de îndată ce energiile necesare sunt furnizate. Este precum alimentarea a unui motor: acesta poate funcționa numai atunci când primește combustibil.

Vindecare înseamnă Echilibrare

O problemă, tulburare emoțională, sau boală reprezintă de fapt un dezechilibru. Ceva nu mai funcționează cum trebuie. Ordinea naturală este perturbată. Vindecarea înseamnă restabilierea ordinii naturale a minții, sufletului și trupului. Dezechilibrul trebuie remediat. Echilibrul înseamnă armonie și armonia înseamnă sănătate și bunăstare.

Vindecare înseamnă Curățare

Tulburările sunt cauzate de energii nebenefice și blocaje în sistemul energetic uman. Acestea sunt gânduri negative, emoții negative și energii specifice bolilor. Pentru ca armonia naturală să poată fi restabilită, este necesar ca aceste energii nebenefice să fie dizolvate. Așadar curățarea minții, sufletului și trupului constituie un aspect important al vindecării.

Semne ale Vindecării

Energiile negative sunt adesea precum murdăria veche, necesitând mai multe încercări pentru îndepărtarea completă. Treptat, pe măsură ce îndepărtezi din ce în ce mai multă murdărie, sunt dizolvate și energiile negative. Odată dizolvate, ele apar adesea în minte și suflet pentru a-și lua “rămas bun” pentru totdeauna. Asta înseamnă că vechile suferințe și emoții negative pot fi resimțite temporar ca un semn natural al procesului de vindecare. Dincolo de aceste semne neplăcute dar foarte bune, pot să apară efecte pozitive precum un grad sporit de vitalitate, pace interioară, armonie, iubire și o mai bună conectare cu divinitatea.

Efecte secundare ale Procesului de Vindecare

Este posibil să simți nevoia de a dormi mai mult. Este de asemenea posibil să simți nevoia să bei mai multă apă și să mănânci mai mult – mâncare proaspătă și sănătoasă. Toate acestea sunt semne că corpul tău lucrează la vindecare – la crearea unor noi celule și la detoxifiere. Ar fi indicat să îți asculți aceste nevoi și să sprijini procesele de auto-vindecare.

Activități de Vindecare la nivelul Corpului

Alimentarea cu energii de vindecare activează sistemul energetic uman, în special chakra coroanei, chakra inimii, chakrele picioarelor și adesea întregul corp energetic. Când nu ești obișnuit cu această formă de activare datorată practicii spirituale, acest lucru îți poate părea neobișnuit. Însă este un semn bun, semn că corpul tau a început procesul de auto-vindecare. Pe de altă parte, este posibil să nu simți mare lucru întrucât energiile sunt foarte subtile. Un caz special și rar este să se producă mișcări în corpul tău fizic și eventual să fie emise anumite sunete. Pare ciudat, dar este un semn de vindecare. Până în prezent, aceasta s-a întâmplat doar atunci când cei cu care am lucrat primiseră o inițiere sau tratamente din partea șamanilor înainte. Ei cunoșteau acest fenomen din tradiția șamanică. De asemenea, se poate întâmpla acest lucru dacă ai fost șaman într-o încarnare anterioară. Dar adesea numai în prima sesiune. Din nou – acesta este un caz foarte rar și doar un semn „ciudat“ al procesului de vindecare.

Furnizarea Energiilor de Vindecare

Într-o meditație mistică, mă unesc în iubire cu Dumnezeu, Spiritul Divin și transmit energiile sale pe trei nivele (minte, suflet și trup). Cer vindecare, în general, dar și vindecarea unor probleme specifice. Această meditație este foarte puternică dar solicită și un foarte mare efort. Întrucât această meditație se bazează pe cea mai înaltă iubire și compasiune față de cei care suferă, energiile furnizate sunt de cea mai înaltă calitate, spirit pur, foarte puternice. Energiile spiritului au o inteligență proprie, iar Spiritul divin știe exact ce trebuie făcut în organism. Aceste energii funcționează independent de timp și spațiu. Prin urmare, aceste energii pot fi trimise oriunde în lume, fără nicio limitare.

Tradiția Vindecării Spirituale

Există multe tradiții și tehnici diferite. Fiecare școală își are legitimitatea ei și își îndeplinește scopul propriu. Pentru munca mea am ales cea mai înaltă formă, care necesită un grad înalt de dezvoltare spirituală și este cât se poate de puternică, întrucât lucrează direct cu Spiritul Divin, cea mai înaltă lumină, lumina primordială. Tehnica este bine-cunoscută în tradițiile spirituale înalte ale Orientului și Occident. De exemplu, Cavalerii Templieri au fost inițiați în această cunoaștere urmând învățăturile secrete ale lui Isus.

Vindecarea ia Timp

Vindecarea se poate produce și rapid, ca un miracol. Dar cel mai adesea vindecarea ia mai mult timp, mai ales atunci când este vorba de corpul fizic. Organismul trebuie să se curețe, să se revitalizeze și să se restructureze. Acest lucru poate lua mai multe ore sau zile. Și poate necesita mai multe sesiuni de muncă de vindecare. Totul depinde de situația individuală – durata poate fi într-adevăr influențată de mai mulți factori.

Atitudinea potrivită pentru Vindecare

Majoritatea oamenilor se concentrează permanent pe problemele lor. Această atitudine nu face decât să mențină și să alimenteze situația nebenefică. De fapt, focalizarea trebuie mutată spre soluții și vindecare. Un al doilea aspect important este să te simți recunoscător și fericit pentru vindecare. Recunoștința te face receptiv la energiile de vindecare. Apoi, este adesea important să te ierți pe tine însuți/însăți și să-i ierți pe cei care te-au rănit. Iertarea înseamnă a te elibera de o problemă și de toate emoțiile negative etc, asociate ei. Iertarea înseamnă a fi gata să primești pace și vindecare.

Mesajul Problemei

Fiecare problemă și fiecare boală includ o lecție de învățat – un mesaj pentru tine. Ceva din trecutul tău nu s-a desfășurat cum ar fi trebuit sau a luat o orientare nepotrivită, iar acest lucru a cauzat problemele sau simptomele tale. Ține de tine să analizezi acest proces, să înțelegi principiul cauzei și efectului și să înveți cum să acționezi într-un mod mai benefic în viitor. În caz contrar, problemele vor reveni atâta timp cât nu ai învățat lecția din spatele lor. Pe baza pregătirii mele în vindecare spirituală, te pot sprijini în înțelegerea situației și în găsirea de soluții.

Aspecte importante de luat în calcul

O sesiune de vindecare spirituală nu înlocuiește alte tratamente. Așadar, vă rog să consultați medicul dacă aveți probleme de sănătate. Vindecarea spirituală este diferită de îngrijirea medicală obișnuită și ar trebui privită ca fiind independentă și diferită de ea.

Vă rog să înțelegeți că simptomele nu sunt totuna cu cauzele. Simptomele sunt în general evidente, dar motivele dezechilibrelor sunt adesea ascunse. Vindecarea spirituală acționează asupra ambelor – dizolvă și vindecă atât simptomele, cât și cauzele. Așadar, este posibil ca vindecarea să aibă loc la alt nivel decât cel la care te așteptai și ca totul să fie bine. Adevărata vindecare este întotdeauna holistică. Iar vindecarea poate stabili priorități diferite față de înțelegerea limitată a omului. Organismul are multe „șantiere de construcție”, mai mici și mai mari și depinde de logica interioară pe care dintre acestea trebuie lucrat mai întâi astfel încât și celelalte să poată fi vindecate.

Vă rog să înțelegeți că nu se pot oferi garanții sau promisiuni de vindecare. Vă garantez doar că voi lucra cu cele mai înalte energii intr-un mod profesionist, în numele Iubirii și Compasiunii Divine, pentru bunăstarea dumneavoastră. Vindecarea în sine este realizată prin procesele de auto-vindecare din corpul dumneavoastră, cu ajutorul inteligenței voastre interioare și al energiilor spirituale înalte. Munca mea constă doar în a furniza și a transmite aceste energii.

Termeni și Condiții

Este foarte important să citiți și să înțelegeți ce am explicat mai sus. Vindecarea nu este garantată. Vă garantez în schimb să fac tot posibilul pentru a vă sprijini în procesul de vindecare. Vindecarea spirituală nu înlocuiește nicio formă de îngrijire medicală. Vă rog să consultați medicul dacă aveți probleme de sănătate.

Vă asumați întreaga responsabilitate pentru primirea energiilor de vindecare si pentru procesele de auto-vindecare. Dacă aveți întrebări, este indicat să mi le transmiteți pentru a găsi soluții adecvate. Sesiunile de grup și cele individuale de vindecare durează în general 45-60 de minute. Procesele de auto-vindecare pot continua timp de mai multe ore și zile. Este indicat să-mi oferiți feedback cu privire la starea dumneavoastră și la schimbările survenite. În niciun caz informațiile din aceste site, ședințele de consiliere sau terapiile alternative nu trebuie considerate drept substitut ale unei evaluări medicale sau psihologice, diagnostic sau tratament corespunzător prescris într-o relație directă cu un medic sau profesionist în domeniul sănătății. Victor Cătălin nu prescrie tratamente medicale sau psihologice și nu indică utilizarea vreunei anumite metode ca formă de tratament pentru probleme fizice, emoționale sau mintale, ca alternativă la sfatul unui medic sau profesionist în domeniul sănătății. Dacă știți sau credeți că aveți o boală psihică, emoțională sau fizică, sau în cazul în care situația dvs. ar putea fi gravă sau viața aflată în pericol, contactați imediat un profesionist în domeniul sănătății!

Scroll to Top