O tehnică eficientă de auto-vindecare

După cum știm, sunt nenumărate modalitați de a vindeca pe cineva sau de auto-tratament. Vindecarea prespune reinstaurarea echilibrului, a armoniei și drept urmare manifestarea sănătății. Vindecarea are loc pe planul mental, pe planul emoțional (astral) al sufletului, la nivelul energetic al sistemului nostru energetic  și  în cele din urmă pe planul fizic.

Pe lângă toate tehnicile sofisticate de tratament pentru diferite probleme, tulburări și boli există totuși una care este mai puternică dar totodată simplă deoarece se folosește de legile naturii într-un mod foarte inteligent.

Conține toate cele trei aspecte. Folosim Akasha. Folosim energie vitală. Și folosim meditația. Prin urmare tratamentul este perfect legitim și astfel încununat de succes. (Nu doresc să discut aici aspectele oculte, dar dacă ai o bună cunoaștere a metafizicii atunci vei pricepe sinteza).

Cum funcționează ?

Intră în starea ta de meditație. Acum imaginează-te în centrul Akashei, o energie foarte subtilă de culoarea violet închis care este independentă față de timp și spațiu, care este răspândită în tot, se conectează cu tot, echilibrează tot, hrănește și guvernează cele patru elemente, etc. Meditează un timp la această energie și la calitățile sale, apoi inspir-o cu întregul tău corp până când ești saturat cu ea. Drept rezultat te vei simți în afara timpului și spațiului. Acum te muți în imaginația ta către centrul unei energii vitale înviorătoare care are o calitate ușor electrică și activă. Meditează asupra ei. Ești înconjurat(ă) de această energie. Acum o acumulezi  în întregul corpul inspirând-o din toate direcțiile. Încarcă-te până astfel încât să te simți saturat(ă). Acum stai în acest spațiu de energie vitală care este pur și simplu peste tot, inclusiv în aura ta. Începe să meditezi acum la faptul că energia vitală activează și sprijină într-un mod major toate procesele tale de auto-vindecare, că energia dizolvă toate energiile negative, toate blocajele pe măsură ce îți tămăduiește mintea, sufletul, sistemul energetic și corpul fizic, toate în același timp. Energia generează o însănătoșire profundă și completă a întregului tău microcosmos. Concentrează-te totodată în mod direct asupra vindecării tuturor problemelor tale. Imaginează-ți că mintea, sufletul și corpul ți se reîntorc la armonie și sănătate depline. Continuă să meditezi în felul acesta pentru cel puțin jumătate de oră. Apoi poți programa ca energia să se dizolve automat în univers odată ce însănătoșirea deplină a fost săvârșită. Sau, ca alternativă, să dizolvi energia tu însuți/însăți când vei simți că este momentul potrivit.

Acum o explicație scurtă despre ceea ce se întâmplă:

Elementul Akasha are deja mari efecte vindecătoare deoarece conectează totul în întregul tău microcosmos și generează echilibru direct prin compensarea tuturor energiilor înlăuntrul tău. Totodată îndepărtează blocajele, suplinește energiile necesare și dizolvă energiile negative. Astfel, adaugi multă energie vitală activă în sistemul tău care o primește din abundență datorită Akashei. Energia îți inundă sistemul iar sistemul tău o poate folosi perfect pentru vindecare.  După aceea, tu dai întregului proces programul sau calitatea vindecării totale prin intermediul meditației. Și toate împreună sunt foarte puternice, reprezentând una dintre cele mai puternice modalități de auto-vindecare. Akasha + energie vitală activă + program/intenție = rezultate instante.

Folosește aceasta pentru tine însuți/însăți. Dacă este necesar repetă. Este o tehnică foarte înaltă pentru că lucrezi cu Akasha. Prin urmare arată că ești responsabil(ă).

Cu această tehnică poți curăța, vindeca și echilibra totul în microcosmosul tău pe toate cele trei planuri.

Și ține minte – doar când ești în deplin echilibru toate porțile ți se vor deschide. În centrul echilibrului este Dumnezeu.

© Academia SURA – Ray del Sole

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top