Loading Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

Sesiune de vindecare spirituală

Despre sesiunea de vindecare spirituală:

Într-o meditație mistică, transmit energiile Spiritului Divin pe trei nivele (minte, suflet și trup) participanților. Cer vindecare, în general, dar și vindecarea unor probleme specifice. Această meditație este foarte puternică. Întrucât această meditație se bazează pe cea mai înaltă iubire și compasiune față de cei care suferă, energiile furnizate sunt de cea mai înaltă calitate, spirit pur, foarte puternice. Energiile Spiritului au o inteligență proprie, iar Spiritul Divin știe exact ce trebuie făcut în organism.

Tulburările sunt cauzate de energii nebenefice și blocaje în sistemul energetic uman. Acestea pot fi gânduri negative, emoții negative, entități nebenefice sau paraziți astrali. Pentru ca armonia naturală să poată fi restabilită, este necesar ca aceste energii să fie dizolvate și eliberate. Așadar curățarea minții, sufletului și trupului constituie un aspect important al restabilirii sănătății.

Alimentarea cu energii de vindecare activează sistemul energetic uman, în special chakra coroanei, chakra inimii, chakrele mâinilor, picioarelor și adesea întregul corp energetic. Când nu ești obișnuit cu această formă de activare datorată practicii spirituale, acest lucru îți poate părea neobișnuit. Însă este un semn bun, semn că corpul tău a început procesul de auto-vindecare. Pe de altă parte, este posibil să nu simți mare lucru întrucât energiile sunt foarte subtile. Un caz special și rar este să se producă mișcări în corpul tău fizic și eventual să fie emise anumite sunete. Pare ciudat, dar este un semn de vindecare.

O sesiune de vindecare spirituală nu înlocuiește alte tratamente. Așadar, vă rog să consultați medicul dacă aveți probleme de sănătate. Vindecarea spirituală este diferită de îngrijirea medicală obișnuită și ar trebui privită ca fiind independentă și diferită de ea.

Vă rog să înțelegeți că simptomele nu sunt totuna cu cauzele. Simptomele sunt în general evidente, dar motivele dezechilibrelor sunt adesea ascunse. Vindecarea spirituală acționează asupra ambelor – dizolvă și vindecă atât simptomele, cât și cauzele. Așadar, este posibil ca vindecarea să aibă loc la alt nivel decât cel la care te așteptai și ca totul să fie bine. Adevărata vindecare este întotdeauna holistică. Iar subconștientul (inteligența interioară) poate stabili priorități diferite față de înțelegerea limitată a omului. Organismul are multe „șantiere de construcție”, mai mici și mai mari și depinde de logica interioară pe care dintre acestea trebuie lucrat mai întâi astfel încât și celelalte să poată fi vindecate.

De asemenea, nu se pot oferi garanții sau promisiuni de vindecare. Vă garantez doar că voi lucra cu cele mai înalte energii în numele Iubirii și Compasiunii Divine, pentru bunăstarea dumneavoastră. Vindecarea în sine este realizată prin procesele de auto-vindecare din corpul dumneavoastră, cu ajutorul inteligenței voastre interioare și al energiilor spirituale înalte. Munca mea constă doar în a furniza și a transmite aceste energii.

Se acceptă donații.

Sunt 20 de locuri disponibile.

Link de participare: https://goo.gl/forms/Sqdv8YoKenj0FbKF3

Dată

14 februarie

Ora

19:00 - 20:00

Cost

Gratuit

Locație

Pranic Healing Center
Bulevardul Ferdinand, 18
Bucuresti, România

Interfon

32

Organizator

Victor Catalin
Telefon:
0727163913
Email:
contact@victorcatalin.ro

Distribuie celor dragi

REZERVĂ UN LOC