Dureri fizice? Stări emoționale negative? Depresie?

Cum poți susține acest proces de detoxifiere mentală, emoțională și fizică?

1. Baie cu sare.
Detoxifiere prin acțiunea terapeutică a sării. Pentru că aceasta curăță sistemul energetic, corpul fizic de toxine, chakrele, etc.
Poți opta pentru sare grunjoasă fără iod, sau sare de mare, himalaya (1-2 kg/sesiune).

Desfaci punga și îl rogi pe Dumnezeu, sau Îngerii tăi păzitori, Ghizi etc. sau pur și simplu prin intenție (program). Exemplu: “Această sare mă curăță de toate energiile nebenefice, de toate toxinele, toate impuritățile vizibile și invizibile și le dizolvă în iubire necondiționată” apoi o verși în apă, intri și rămâi acolo pentru minim 10-15 minute. Poți susține procesul, meditând asupra faptului că apa preia toate impuritățile, energiile nebenefice etc.

Poți combina, făcând inițial o curățare în apa cu sare, apoi utilizând următoarea meditație, simplă însă foarte puternică, care va susține procesul de detoxifiere, auto-vindecare pe toate planurile.

2. Meditație
Îți imaginezi că te afli, prin intenție, într-un spațiu plin de energie vitală. Respirația va fi foarte lentă. Îți vei spune mental “Mă aflu acum în acest Ocean de Energie vitală, care mă înconjoară complet. Sunt numai eu și această energie vitală aici.

PE INSPIR – Această energie vitală îmi vitalizează mintea, sufletul și corpul fizic PE EXPIR – eliberez toate energiile nebenefice, blocajele energetice și toate toxinele (proces metabolic).

PE INSPIR – Sistemul meu energetic primește această energie vitală și în schimb PE EXPIR – eliberez toate energiile nebenefice, blocajele energetice și toate toxinele.

PE INSPIR – Inspir această energie vitală care îmi susține toate procesele de auto-vindecare PE EXPIR – și eliberez toate energiile nebenefice, blocajele energetice și toate toxinele.

PE INSPIR – Această energie vitală îmi crește nivelul meu personal de energie într-un mod pozitiv, optim și benefic, astfel încât acum mă simt bine și plin(ă) de vitalitate PE EXPIR – eliberez toate energiile nebenefice, blocajele energetice și toate toxinele.

PE INSPIR – Această energie vitală îmi susține și întărește sistemul imunitar PE EXPIR – toate influențele negative sunt dizolvate și eu sunt protejat(ă)

PE INSPIR – Inspir această energie vitală și cu fiecare secundă care trece, mă simt din ce în ce mai bine, din toate punctele de vedere. PE INSPIR – Inspir această energie vitală și cu fiecare secundă care trece, mă simt din ce în ce mai bine, din toate punctele de vedere. PE INSPIR – Inspir această energie vitală și cu fiecare secundă care trece, mă simt din ce în ce mai bine, din toate punctele de vedere”.

ATENȚIE: A se utiliza acest proces în limita a 10 inspirații de energie vitală/zi, în primele 2 săptămâni. Apoi, poți urca la 15-20 maxim. Este posibil ca sistemul tău energetic să nu fie pregătit pentru o cantitate prea mare de energie și asta poate produce un dezechilibru, congestii energetice etc. Scopul este să aducem și să menținem echilibrul! Dacă te simți prea energizat, fă sport sau fă o baie/duș și intenționează ca surplusul de energie să fie preluat de apă, astfel încât nivelul tău energetic să rămână optim! Cei care ascultați de aceste sfaturi, veți menține echilibrul și este cel mai important!

Desigur, în ambele părți, vom ruga Divinitatea să ne susțină și să supravegheze procesul în toate modurile posibile și să ne trimită lumina și iubirea necesară pentru auto-vindecarea și echilibrul nostru pe toate planurile.

7 thoughts on “Dureri fizice? Stări emoționale negative? Depresie?”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top