Despre

[vc_row row_type=”2″ blox_height=”424″ blox_image=”10632″ page_title=”page-title-x” blox_dark=”true” row_pattern=”max-pat2″ video_fullscreen=”true” video_type=”video/youtube”][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row video_fullscreen=”true” video_url=”” video_type=”video/youtube”][vc_column][distance type=”2″][/vc_column][/vc_row][vc_row video_fullscreen=”true” video_url=”” video_type=”video/youtube”][vc_column][vc_custom_heading text=”Namaste” font_container=”tag:p|font_size:90|text_align:center|color:%23000000″ google_fonts=”font_family:Great%20Vibes%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal”][distance][/vc_column][/vc_row][vc_row video_fullscreen=”true” video_url=”” video_type=”video/youtube”][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Mă numesc Victor Cătălin. Am creat acest site din dorința de a veni în întâmpinare, și pe această cale, celor care caută informații și susținere pentru vindecare sau dezvoltarea lor spirituală.

Te invit, pentru început, să descoperi unele aspecte ale viziunii mele în rândurile ce urmează.

[/vc_column_text][distance][vc_column_text]

Omul începe să caute, începe să-și deschidă mintea și permite sufletului să se exprime. Începe să conștientizeze din nou legătura cu Divinitatea, cu Sursa Divină din care face parte.

Următorul mesaj este pentru tine, cel care tocmai s-a trezit:

Intuiția te va ghida întotdeauna, dacă o asculți. Fii liniștit, liniștită și ascultă, folosește-ți discernământul și caută să urmezi fiecare pas, fără să te grăbești. Să știi că totul are ritm și propriul timp de stabilizare, iar “toate vin la timpul lor”, exact în momentul când ești pregătit, pregătită să poți face alegerea care să te conducă mai departe către propria ta realizare, lumină, măreție. Dumnezeu este alături de tine în fiecare respirație, conștientizează Prezența Divină care te susține. Cere permanent să vezi clar adevărul și să primești călăuzire divină în orice situație. Cere să fii inspirat (în spirit, iluminat), susținut(ă) și protejat(ă) și caută să menții armonia. Având încredere în tine, ai încredere în Dumnezeu și de asemenea ești conștient, conștientă că înlăuntrul tău această Inteligență care susține toate procesele tale vitale, care știe și ghidează fiecare atom al corpului tău, te călăuzește către cele mai bune alegeri. Și reține că este necesar să lași în mâinile Voinței Divine, propriile tale dorințe. Această Inteligență Divină știe întotdeauna ce este mai bun pentru tine și dacă este în acord cu Planul Divin al sufletului tău. Te cuprind cu iubire și pace! Fie ca Sufletul tău să se înalțe într-o armonie continuă! Ești iubit, ești iubită! 

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row][vc_row video_fullscreen=”true” video_url=”” video_type=”video/youtube”][vc_column][distance][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”2″ blox_height=”490″ blox_image=”10891″ blox_bg_position=”center bottom” blox_dark=”true” row_pattern=”max-pat2″ video_fullscreen=”true” video_url=”” video_type=”video/youtube”][vc_column el_class=”pad-r40″][distance type=”2″][distance][vc_column_text]

Momentul și călătoria spirituală în care ne aflăm sunt pentru mulți dintre noi destul de provocatoare, prin urmare este total justificat și benefic să cauți ajutor, unele sfaturi, sau să reflectezi asupra propriului mod de percepere a lumii, a vieții, a sinelui. Probabil este și ceea ce te-a adus pe acest website. Fără a pretinde să fi atins nivelul iluminării, consider că îți pot oferi sprijin sau îndrumare consistente, spre a face față cu mai multă ușurință diferitelor provocări pe care un căutător spiritual – și de altfel orice persoană, conștientă sau nu încă de existența unei misiuni mai înalte –  le poate întâlni.

Mi-am format propria educație prin filtrarea informațiilor spirituale pe care le-am întâlnit până în prezent. Deși nu am întâlnit un maestru autentic care să mă ghideze, în acest moment, după ani de căutări și transformări, îmi dau seama că toți cei pe care i-am întâlnit și toți cei pe care-i voi întâlni de acum înainte, îmi sunt maeștri.

Ceea ce îmi propun prin intermediul acestui website și în general, în viața de zi cu zi, este să fiu un însoțitor, un susținător al procesului de trezire și vindecare prin care majoritatea oamenilor trec. În final, fiecare este însă dator să își asume propria viață și propriile alegeri; responsabilitatea fiecăruia dintre noi este de a ne aduce aminte că avem la dispoziție puterea și resursele necesare pentru a trece prin acest proces de transformare a ființei, pentru a manifesta adevărata prezență, Sinele Divin, Superior, Autentic.

Te sfătuiesc să iei numai ce rezonează cu tine din tot ceea ce vei citi, să cauți înăuntrul tău și să îți folosești propriul discernământ în aprecierea diverselor informații sau sugestii. Experiența ta nu este identică cu a mea, însă amândoi avem potențialul de a ne dezvolta și de a ne extinde conștiința până când vom cuprinde tot ceea ce am fost meniți să fim.

[/vc_column_text][distance type=”2″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][distance][subtitle type=”3″ subtitle_content=”DECLARAȚIE DE RĂSPUNDERE”][vc_column_text]

1) Informaţiile de pe acest site sunt furnizate “ca atare”, fără nici un fel de garanţii, explicite sau implicite. Victor Cătălin, https://victorcatalin.ro nu oferă nicio declaraţie sau garanţie privind informaţiile de pe acest site.

2) Fără a aduce atingere caracterului general al alineatului precedent, Victor Cătălin, http://victorcatalin.ro, nu garantează că informaţiile de pe acest site sunt complete, corecte, exacte sau actualizate.

3) Ești responsabil(ă) pentru felul în care aplici exercițiile și sfaturile pe care le citești pe acest site sau pe care le primești de la Victor Cătălin. Dezvoltarea spirituală este o știință și o artă, nu ceva cu care să te joci din curiozitate. Dezvoltarea spirituală poate dura ani, vieți întregi uneori. Prin urmare, este indicat să urmezi pas cu pas propria ta dezvoltare, menținând echilibrul în toate aspectele.

4) Informațiile sau fișierele găsite pe acest site trebuie să fie utilizate cu unicul scop de informare și evaluare. Utilizarea acestor informații depinde de dumneavoastră, https://victorcatalin.ro, Victor Cătălin nu este responsabil pentru orice utilizare a informațiilor de pe acest site.

5) În niciun caz informațiile din aceste site, ședințele de consiliere sau vindecare spirituală nu trebuie considerate drept substitut ale unei evaluari medicale sau psihologice, diagnostic sau tratament corespunzător prescris într-o relație directă cu un medic sau profesionist în domeniul sănătății. Victor Cătălin nu prescrie tratamente medicale sau psihologice și nu indică utilizarea vreunei anumite tehnici, ședință de vindecare spirituală, meditație ghidată sau program audio de autosugestie, ca formă de tratament pentru probleme fizice, emoționale sau mintale, ca alternativă la sfatul unui medic sau profesionist în domeniul sănătății. Dacă știți, sau credeți că aveți o boală psihică, emoțională sau fizică, sau în cazul în care situația dvs. ar putea fi gravă sau viața aflată în pericol, contactați imediat un profesionist în domeniul sănătății!

Continuarea navigării pe acest site, programarea la ședințele de consiliere, vindecare spirituală sau ascultarea programelor de autosugestie și a meditațiilor ghidate, reprezintă acordul dvs. și asumarea întregii responsabilități, în special cu privire la această declarație de răspundere.

[/vc_column_text][distance type=”4″][/vc_column][/vc_row]

Scroll to Top