Ce rol ți-ai ales să joci astăzi?

Ce rol ți-ai ales să joci astăzi?
de

Ne-am obșinuit să dăm vina pe minte și să afirmăm oriunde putem că mintea este problema, că mintea este sursa tuturor relelor etc., însă este ca și cum am da vina pe Dumnezeu (Mintea) pentru Creația Sa (gânduri care generează emoții, care conduc la acțiuni). De ce blamăm Mintea, Spiritul pentru propriile noastre creații? În loc să medităm asupra legilor divine, prin urmare să învățăm a ne utiliza conștient și armonios puterea interioară, imaginația, puterea de a crea, dăm vina pe mintea noastră, pe noi înșine, pe spiritul nostru, iar asta ne blochează în a vedea clar, în a discerne, în a folosi acest potențial divin pe care-l avem la dispoziție. Toate se leagă și se sincronizează de la sine pentru omul cu o voință condusă de lumină, așadar de adevăr. La un moment dat vom trece dincolo de aspectele tranzitorii ale evoluției noastre și vom descoperi că fiecare forță a creației conține deja calitățile și virtuțile necesare unei creșteri echilibrate și este important să obținem măiestria asupra noastră, asupra personalității noastre.

De mult prea multe ori acceptăm să ne lăsăm conduși de gânduri și emoții care nici măcar nu ne aparțin. Este timpul să ne utilizăm puterea interioară și asemenea unui maestru, să rămânem axați pe voința divină, pe spirit, ancorați în calitățile și virtuțile divine, conectați la cer și pământ, menținându-ne inima plină de iubire pentru a ne deplasa cu ușurință prin acest ocean mental și astral, ocean plin de gânduri, emoții și vibrații generate de miliardele de oameni care se află încă în procesul de conștientizare a puterii lor de a crea cauze și efecte.

Pe cine ai ales astăzi să dai vina pentru atitutindea față de problemele sau situația ta actuală? La cine vei apela astăzi pentru lumină, iubire, inspirație, protecție? Ține minte că în orice moment ai posibilitatea să-ți setezi în mod conștient intenții, cărora să le oferi energia necesară manifestării.

De fapt, cea mai importantă întrebare este: Ce rol ți-ai ales să joci astăzi, cel de victimă sau cel de Creator?

Distribuie celor dragi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *