Adevărații viruși ai secolului XXI

pilula rosie si albastra
de

„You take the blue pill, the story ends. You wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.”

Există viruși mult mai puternici față de ceea ce suntem obișnuiți să vedem în planul fizic. Se găsesc în planul mental și emoțional și aceștia atacă în fiecare zi sistemul de convingeri al fiecărei persoane. Unii au fost creați de marile religii, alții au fost creați pentru ca unele corporații să facă profit, iar alții au luat formă din interacțiunea noastră cu efectele dizarmonioase pe care le-am creat.

Singura șansă de a ne vindeca de acești viruși este o transformare a conștiinței astfel încât să ne aducem aminte de conexiunea noastră cu Sursa Divină (Dumnezeu) și de faptul că avem înăuntrul nostru inteligența necesară autovindecării. Corpul se vindecă singur dacă îi sunt înlăturate energiile uzate, blocajele energetice etc. și apoi îi sunt furnizate energii vitale proaspete.

Majoritatea convigerilor noastre ne sunt oferite de la naștere, prin părinți, prin sistem etc. (ex. m-am născut păcătos, nu merit vindecare, nu îl iert, nu mă iert etc.) și creează efecte distructive nu doar în planul mental, ci și în plan emoțional și fizic. Acestea tind să se reproducă în cei al căror nivel de conștiință este asemănător, iar majoritatea oamenilor sunt îndoctrinați cu forța prin toate canalele disponibile și care transmit frică și mențin nivelul de conștiință foarte jos.

Singura prevenție a oricărei boli, fie mentale, emoționale sau fizice, este lucrul cu sinele, transformarea conștiinței, cultivarea principiilor sănătoase și descoperirea puterii interioare, putere pe care o putem folosi cu scopul de a urca, pas cu pas, astfel încât să devenim o autoritate în microcosmosul nostru. Astfel putem preveni orice boală, asigurându-ne imunizarea completă și naturală. Boala, problemele, toate blocajele etc. sunt doar aspecte ale deconectării noastre de la Sursa Divină, de la Conștiința noastră Superioară și faptul că nu am fost educați să credem în acestă putere și să co-creăm împreună cu aceasta un mod de viață sănătos și o realitate în care boala și orice alte efecte dizarmonioase nu există.

P.S. Te invit să descoperi viziunea mea despre cum îți pot fi de folos în acest moment din viață – Viziune.

Distribuie celor dragi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *